12 Aralık 2012 Çarşamba

P&G Türkiye 25. yılını kutladı!


P&G 25. yıl kokteyline ünlü isimler katıldı!



Dünyada 175, Türkiye’de 25. yılını kutlayan P&G, zaman tüneli konseptinde tasarladığı P&G Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.


Dünyada 175., Türkiye’de 25. yılını kutlayan P&GTürkiye’deyaşamlarını iyileştirdiği ve evlerinegirdiği tüketicilerine teşekkür etmek amacıyla zaman tüneli konseptinde tasarladığı P&G Evi’nin açılışınıgerçekleştirdi. Açılış kokteyline cemiyet,  ve sanat dünyasından Ayşe Tolga, Özge Ulusoy, Hakan Akkaya, Ender Saraç ve Derya Baykal gibi ünlü  isimlerin yanı sıraP&G markalarının reklamlarında oynayan Pelin Karahan, Defne Samyeli, Yasemin Bradley ve Ayşe Teyze olarak bilinen Ayşe Gündoğdu gibi tanınmış yüzler katıldı.  



Türkiye’de 25. yılını kutlayan P&G,markaları ve hizmetleriyle yaşamlarınasıl iyileştirdiğini sergilemek için İstinyePark’ta P&G Evi’ni ziyarete açtı. 

    

Mekan düzenlemesi, stant tasarımı ve uygulamaları Akın Nalça ve Terminal ekibi tarafından gerçekleştirilen, tarih ve araştırma çalışmaları Gökhan Akçura tarafından yürütülen P&G Evi’nin açılış kokteyline iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlüleri katıldı. Kokteylde Ayşe Tolga Özge Ulusoy, Hakan Akkaya, Ender Saraç ve Derya Baykal gibi ünlü isimlerin yanı sıra P&G markalarının reklamlarında oynayan Pelin Karahan, Defne Samyeli, Yasemin Bradley ve Ayşe Teyze olarak bilinen Ayşe Gündoğdu gibi tanınmış yüzler bir araya geldi.  



P&G Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Karpat’ın ev sahipliğinde düzenlenen kokteyle katılanlar önce zaman tüneli konseptinde tasarlanan P&G Evi’ni gezdiler, ardından da P&G 25. yıl pastasını kestiler. Kokteylde sergilenen Zeki Mürenli Alo reklamı, Ayşe Teyzeli Ace reklamı gibi eski reklam filmleri açılışa katılanları nostaljik ve keyifli bir yolculuğa çıkardı. 



 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder